-BR-P1010667.jpgBhutanReizen is een kleine reisorganisatie die exclusief gespecialiseerd is op Bhutan. Wij bieden mogelijkheden die verder gaan dan wat anderen doen omdat wij alle delen van het land goed kennen en een groot netwerk aan contacten bezitten. Trektochten op plekken waar nooit een andere toerist is geweest, ontmoetingen met de lokale bevolking, bezoek aan afgelegen kloosters. Heel veel is mogelijk. Daartoe maken wij reizen op maat.

Wie ben ik?

image004Mijn naam is Pieter Lammers. In 1992 bezocht ik Bhutan voor de eerste keer en ik was onmiddellijk betoverd. Naast de ongerepte natuur en de oude Boeddhistische cultuur, werd ik getroffen door de vriendelijkheid en openheid van de mensen. Iedereen was gewoon wie hij was, geen kapsones, geen pretenties, niets op te houden, of het nu hoogwaardigheidsbekleders waren of een boerin in een dorpje drie dagen lopen van de dichtstbijzijnde weg. Het was of de mensen geen buitenkant hadden, beter kan ik het niet uitdrukken. In tegenstelling tot de omringende landen kwamen de vrouwen zelfbewust, zelfstandig en geemancipeerd over.

Mijn liefde voor het land en zijn inwoners is gebleven en ik ben er sindsdien jaarlijks geweest, eerst als ontwikkelingswerker, toen als toerist en sinds 2005 als reisleider. Als reisleider kan ik mijn passie telkens vernieuwen en delen met anderen. Door mijn kennis en contacten kan ik hen plekken laten zien en mensen laten ontmoeten die bijzonder zijn en waar andere toeristen niet aan toe komen.

klein draakje png